Meteen naar de content

Bestel nu, betaal achteraf met Klarna!

  Verzending

  Wij zijn blij dat u besloten hebt om een aankoop bij ons te doen en wij willen er zeker van zijn dat u alle informatie hebt over ons verzendproces.

  Verwerkingstijd:
  Wij streven ernaar om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Over het algemeen worden bestellingen binnen 1-2 werkdagen verwerkt. Tijdens piekperiodes kan de verwerkingstijd echter langer zijn.

  Verzendmethoden en kosten:
  Verzending naar Nederland en België is volledig gratis en wordt verzorgd door PostNL of Bpost. 

  Traceren:
  Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen. Wacht tot 24 uur totdat de trackinginformatie is bijgewerkt.

  Levertijden:
  Levertijden zijn afhankelijk van uw locatie en de verzendmethode die u kiest. Standaard verzending duurt meestal 7-14 dagen. Houd er rekening mee dat levertijden langer kunnen zijn tijdens piekperioden of door onvoorziene omstandigheden.

  Douane, invoerrechten en belastingen:
  Alle douanerechten en belastingen worden betaald. De prijs op de productpagina is de definitieve prijs.

  Ontbrekende of beschadigde artikelen:
  Als uw bestelling ontbrekende of beschadigde artikelen bevat, neem dan binnen 48 uur na ontvangst van uw pakket contact op met onze klantenservice. Wij zullen samen met u het probleem zo snel mogelijk oplossen.

  Onjuist of ontbrekend adres:
  Het is de verantwoordelijkheid van de klant om een volledig en correct verzendadres op te geven tijdens het afrekenen. Dit omvat het opgeven van de juiste naam van de ontvanger, straat, huisnummer, stad, staat, postcode en land. Ontbrekende of onjuiste informatie kan leiden tot een mislukte leveringspoging.

  Als ons verzendbedrijf of klantenserviceteam een onvolledig adres vaststelt, zullen wij proberen de klant hiervan op de hoogte te stellen. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om op een dergelijke kennisgeving te reageren en de voor levering vereiste informatie te verstrekken.

  Wanneer u een aankoop bij ons doet, gaat u ermee akkoord om nauwkeurige en volledige verzendgegevens te verstrekken. Het niet verstrekken van nauwkeurige en volledige informatie kan leiden tot vertragingen, zoekraken van pakketten of extra kosten voor het omleiden of opnieuw bezorgen van pakketten.

  Wij hopen dat deze informatie nuttig is geweest. Als u nog vragen hebt over ons verzendbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Veilig afrekenen

  Gemakkelijk en veilig online betalen

  Gratis verzending

  Betaal alleen voor het product, wij zorgen voor de verzending!

  Niet goed? Geld terug!

  Niet tevreden over jouw product? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag!

  Beste prijs/kwaliteit verhouding

  Ons doel: het aanbieden van producten tegen een betaalbare prijs van de beste kwaliteit.